Dobrodošli na Aluplast doo

Postojimo od 1989. godine kao zanatska radnja, a od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost preduzeća su proizvodnja i ugradnja proizvoda: PVC i Alu roletne, venecijaneri, trakaste zavese, rolo komarnici, ravne tenderolo vrata i drugo.


Detaljnije o nama

Aluminijumske roletne kao zaštita od kiše i grada

14.08.2014

Aluminijumske roletne kao zaštita od kiše i grada

 

Aluminijumske roletne predstavljaju savremen i kvalitetan način zaštite vaših staklenih površina. U odnosu na ranija rešenja, ovakve roletne pružiće vam bolju zaštitu od različitih atmosferskih prilika, bilo da se radi o suncu, bilo da su u pitanju padavine. Roletne se postavljaju na spoljnu stranu staklene površine, bilo da se radi o prozorima ili vratima, a mogu da se montiraju na sve tipove stolarije.

Ovakve roletne čini niz aluminijumskih lamela, a koje su ispunjene poliuretanom koji je odličan izolator, pa postavljanjem aluminijumskih roletni možete ostvariti značajnu uštedu energije. Zbog svojih izolacionih karakteristika, poliuretan pruža odličnu kako toplotnu, tako i zvučnu izolaciju i, naravno, zaštitu od Sunca, a može da se montira na manje ili vece staklene površine. 

Mehanizam kojim se upravlja roletnom može biti standardan, manuelni – preko trake i elektronski – pomoću elektromotora koji je ugrađen u samu kutiju.

Korišćenjem savremenih materijala od kojih su izrađene aluminijumske roletne, obezbeđena je zaštita od vremenskih nepogoda, između ostalog i od grada, a u kom slučaju pruža znatno bolje rezultate u odnosu na neka prethodna rešenja, te pokazuju veću otpornost i duži vek trajanja. 

 

Aluminijumske roletne imaju i određeni sigurnosni, ali praktični efekat, budući da se lako održavaju, dok ćete željeni estetski efekat postići odabirom željene, postojane boje iz široke palete.