Dobrodošli na Aluplast doo

Postojimo od 1989. godine kao zanatska radnja, a od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost preduzeća su proizvodnja i ugradnja proizvoda: PVC i Alu roletne, venecijaneri, trakaste zavese, rolo komarnici, ravne tenderolo vrata i drugo.


Detaljnije o nama

Nagrada „Nova vizura“ za Aluplast

25.04.2014

Firmi „Aluplast“ iz Apatina, dodeljena je prestižna nagrada „Nova vizura“ na 40. održanom međunarodnom sajmu građevine u Beogradu. Nagrada je dodeljena za izvanredan kvalitet saobraćajnih znakova od kompozitnog materijala.

sajam gradjevinarstva 2014

Za direktora „Aluplasta“, Radivoja Sekulića “Nova vizura“je izuzetna potvrda 25 godišnjeg uspešnog poslovanja. Sekulić ima pozitivna očekivanja, prema njegovim rečima saobraćajni znakovi od poliestera su postojani i čvrsti kao i aluminijumski. Budući da se ne mogu koristiti kao sekundarne sirovine smanjiće se potreba za krađom i na taj način će se ostvariti značajna ušteda u budžetu.  Direktor kaže da se nada da će upotreba znakova od poliestera uticati na povećanje bezbednosti i najavio je da bi u roku od mesec dana trebala da se realizuje serijska proizvodnja. 

Nagrada je „Aluplastu“ dodeljena u oštroj konkurenciji domaćih i stranih proizvođača, što je zaista veliki uspeh za porodičnu firmu koja je svoj rad pokrenula kao zanatska radnja. Delatnost ovog preduzeća, pored nagrađenog proizvoda, su  proizvodnja i ugradnja venecijanera, trakastih zavesa, PVC i alu roletni, rolo komarnika, rolo vrata, ravnih tendi, žardinjera. Pored toga ova firma je jedini proizvođač betonskih postolja za suncobrane u Srbiji. Kvalitet i rad “Aluplasta” priznat je i u regionu gde ima intezivan izvoz.

Nagrada nova vizura

Sekulić je izuzetno zadovoljan ovogodišnjim učešćem na Sajmu, na kojem je pored uručene nagrade, ugovorio poslove i između ostalog pojačao već dobar izvoz.