Dobrodošli na Aluplast doo

Postojimo od 1989. godine kao zanatska radnja, a od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost preduzeća su proizvodnja i ugradnja proizvoda: PVC i Alu roletne, venecijaneri, trakaste zavese, rolo komarnici, ravne tenderolo vrata i drugo.


Detaljnije o nama

Najbolja zaštita od vremenskih neprilika

20.11.2014

Najbolja zaštita od vremenskih neprilika

 

Jos odavno, upotreba roletni ustalila se kao jedan od najefikasnijih i najpraktičnijih načina da svoju stolariju zaštitite od različitih vremenskih prilika, te spoljnih uticaja.  

PVC I ALU roletne postići ce sve željene efekte za Vaš prostor, a mogu da se ugrađuju na sve tipove stolarije, pri postavljanju ili kasnije, na već ugrađenu stolariju. 

 Izrađene od otpornog PVC materijala, ovakve roletne, kao dobar izolator i prepreka spoljnim uticajima, pristajaće svakoj vrsti stolarije.

 ALU roletne, odnosno lamele iz čijih nizova su sačinjenje, dodatno su ispunjenje poliuretanom koji obezbeđuje dodatnu zvučnu i termo izolaciju, što će u mnogome uticati na postizanje željenog nivoa osvetljenja u prostoru, te temperature, a što je jednako važno kako u letnjem, tako i u zimskom periodu.  

Zbog svojih izolacionih svojstava, ali i kao sama fizička prepreka, PVC I ALU roletne na najbolji će način zaštititi Vašu stolariju i prostor od svih neželjenih uticaja, te znatno olakšati da ambijent što bolje prilagodite svojim željama i potrebama u najrazličitijim uslovima. 

 

U pogledu estetike PVC I ALU roletne mogu se, po bojama i dimenzijama, idealno uklopiti sa svakom stolarijom i svakim izgledom vašeh objekta, a izuzetno su lake i za održavanje, pa zbog svih svojih osobina predstavljaju najpraktičniji, ali ujedno i najefikasniji način uređenja, zaštite i obezbeđenja željenog prostora.