Dobrodošli na Aluplast doo

Postojimo od 1989. godine kao zanatska radnja, a od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost preduzeća su proizvodnja i ugradnja proizvoda: PVC i Alu roletne, venecijaneri, trakaste zavese, rolo komarnici, ravne tenderolo vrata i drugo.


Detaljnije o nama

Sa Aluplastom na reku

21.05.2015

Sa Aluplastom na reku

S dolaskom lepog vremena, sve više izlazimo u prirodu i posvećujemo se, koliko nam vreme dozvoljava, hobijima na otvorenom. U ovo doba godine, posle zimskih aktivnosti, a pre letovanja, naročito je aktuelan rafting i, generalno, boravak na vodi. Na našim prostorima, prva asocijacija kada se pomene rafting jeste onaj rekom Tarom, što je svakako i opravdano budući da je kanjon Tare najdublji u Evropi, što zajedno sa kristalno čistom vodom i veličanstvenom prirodom pruža doživljaj kakav se retko doživljava, i koji svakako trebate probati.

Ukoliko ipak niste toliko skloni avanturi, već ste za neke sigurnije varijante odlučite se za laganija kraća ili duža krstarenja, u nešto intimnijoj atmosferi. Sem Tare, i mnoge naše ravničarske reke, poput Dunava, mogu pružiti odličnu zabavu i odmor na vodi, daleko od gradske vreve.

Tako, ukoliko ste više za odmor u ličnoj režiji, odlično vam može poslužiti naš kanu, specijalno dizajnirani River Life kanu, koji vam nudi maksimalnu bezbednost i maksimalnu udobnost. Namenjem za dve osobe, ili tri, pri čemu dve osobe veslaju, idealan je za intimnije izlete ili porodična kampovanja. Lako ćete se u njemu prevesti, zajedno sa svim stvarima koje su vam u prirodi potrebne, ali i uživati tokom same, sigurne i udobne, vožnje. Ljubitelji lova i ribolova takođe će naročito uživati u praktičnom kanuu, koji je i lak za rukovanje i za prevoz do obale, budući da se veoma lako pričvrsti na nosač na automobile. River Life kanu idealan je za sve vrste plovidbe, bilo da plovite sportski ili rekreativno, uz odlično ležanje na vodi, a uspešno odoleva čak i bočnom vetru. Zbog materijala od koga je sačinjen i svoje konstrukcije, ovaj kanu se na vodi veoma brzo umiruje, ali ostvaruje i veoma dobru putnu brzinu, što ga čini idealnim pratiocem na vodi.