Dobrodošli na Aluplast doo

Postojimo od 1989. godine kao zanatska radnja, a od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost preduzeća su proizvodnja i ugradnja proizvoda: PVC i Alu roletne, venecijaneri, trakaste zavese, rolo komarnici, ravne tenderolo vrata i drugo.


Detaljnije o nama

Uredite prostor na pravi način

10.02.2015

Zadatak koji svima lako pada jeste uređenje sopstvenog doma, a posebno kada se uporedi sa uređenjem poslovnog prostora koji treba da je prijatan velikom broju ljudi. U uređenju sopstvenog doma vodimo se svojim željama i mogućnostima, dok je uređenje prostora više fokusirano na kolektivne želje i samu prirodu posla.

Često su poslovne prostorije, kancelarije mali prostori, pa treba znati da prostor može uz pomoć malih trikova delovati širi ili recimo viši. Horizontalne linije stvaraju iluziju da je prozor širi nego što to zaista jeste, dok će vertikalne linije učiniti prostor višim. Ukoliko želite ovakav efekat, idealno rešenje su trakaste zavese. Dobićete svetao, prozračan prostor, te ćete lako moći da kontrolišete količinu svetlosti u prostoriji, što je idealan ambijent za rad i posao.

Bez obzira da li Vam je bitnije da lakše dozirate količinu sunčeve svetlosti koju ćete puštati u Vaš prostor ili samo uređenje enterijera, zavese u trakama mogu biti dobro rešenje. Ukoliko je posao koji se obavlja kreativan, bilo bi dobro da pored svetlosti, ostavite prostor i za velike bele površine na kojima će kreativci napraviti kolaže, organizatore i druge predmete koji im podstiču inspiraciju.

Takođe, veliki stolovi za rad ostaviće svom članovima tima dovoljno prostora da odlože stvari koje su im potrebne za posao, ali će i pružiti osećaj prostranosti. Elegantna i praktična rešenja za uređenje enterijera upotpuniće prostor i učiniti ga prijatnijim za boravak, što je od izuzetnog značaja za sve prisutne u prostoru, za njihov boravak i rad. Različite boje i dimenzije zavesa, zidova i stolova mogu idealno da se uklope u svaki prostor. Istovremeno, široke površine su mnogo praktičnije za jednostavno i lako održavanje koje bi vam oduzelo puno vremena i sredstava.

Poslovni prostori često su uređeni minimalistički, sa namerom da omoguće prijatan rad, ali i ostave dobar utisak na druge, pa je sasvim sigurno da ćete napraviti dobru atmosferu uz ovih nekoliko jednostavnih trikova.