Dobrodošli na Aluplast doo

Postojimo od 1989. godine kao zanatska radnja, a od 1996. godine preduzeće “Aluplast” d.o.o. je registrovano kao dvočlano društvo sa ograničenom odgovornošću. Delatnost preduzeća su proizvodnja i ugradnja proizvoda: PVC i Alu roletne, venecijaneri, trakaste zavese, rolo komarnici, ravne tenderolo vrata i drugo.


Detaljnije o nama

Vaša terasa, Vaša oaza

19.06.2014

Vaša terasa, Vaša oaza
Doslo nam je leto i pravo je vreme da pripremimo terase, izbacimo sve nepotrebne stvari koje su se skupljale tokom zime i napravimo prostora za nove stvari. Pre svega, terase je teško zamisliti bez suncobrana, jer prijatan odmor podrazumeva da ste u hladu, uz hladnu limunadu, okruženi cvećem.
O kakvom god tipu terase da se radi, suncobrani mogu doneti željeni zaklon od Sunca baš na onom mestu gde nam je najpotrebniji, a bas zbog zbog svoje prenosivosti ekonomičniji su i  praktičniji od nekih drugih zaklona od Sunca. Bilo da imate otvorenu, delom natkrivenu ili ipak zatvorenu terasu koju ste ukrasili na svoj način, ovo može biti vaš kutak za opuštanje.
 
Ukoliko umesto terase planirate vreme da provodite na otvorenom, u bašti ili dvorištu, suncobrani su sa svojim stabilnim postoljima i u ovom slučaju dobro rešenje. Platno suncobrana je kvalitetni poliester sa UV zaštitom, a sama konstrukcija je od plastificiranog aluminijuma. Konstrukcija se jednostavno postavlja na stabilna postolja za suncobrane bez potrebe za bilo kakvim dodatnim alatom.
Manji ili veći, podesivi u skladu sa vašim potrebama, uklopiće se u svaki prostor i omogućiti da se udobno zavaljeni u stolicu ispod njega opuštate uz omiljenu knjigu ili piće.
aluplast suncobrani
 
Neka i oku ugođaj bude potpun – imate na terasi omiljeno cveće? Pospite zemlju šljunkom ili sitnim kamenčićima, onakvim kakvim je prekriveno i postolje suncobrana koji se nalazi u blizini. 
 
U ovakvom ambijentu imaćete svoj privatni kafić ili mesto za popodnevni odmor, baš onakvo kakvo sami osmislite.